Om Brovex

Brovex: Din kompletta tillverkningspartner

Letar du efter att underleverera dina tillverkningsbehov och fokusera på din kärnverksamhet? Sök inte längre än Brovex. Vi är specialiserade på CNC-precisionsskärning av metall, produktmontering och plåtbearbetning och erbjuder bred tillverkningskompetens som levererar exceptionella resultat.

Vårt partnerskap med Unimet i Serbien ger oss tillgång till tillverkning som är mycket konkurrenskraftig och ett stort nätverk av underleverantörer att välja mellan. På Brovex är vi engagerade i att möta marknadens ökande efterfrågan på högre kvalitetsnivåer och standarder genom kontinuerliga förbättringsaktiviteter och investeringar på båda våra platser.

Vår unika affärsmodell kombinerar fördelarna med både den svenska och serbiska marknaden, vilket gör det möjligt för investeringar från Sverige till Serbien som inkorporerar överföring av teknik för verktyg, maskinkapacitet, råmaterialförsörjning och kapital. Vi levererar sedan produkter av högsta kvalitet till Sverige för distribution till den globala marknaden.

Med tillgång till totalt 300 medarbetare och 60 CNC-maskiner som körs i två eller tre skiftproduktionscykler har vår företagsstruktur vuxit från styrka till styrka. Vi är stolta över att erbjuda offerter som ofta är 30% lägre än våra lokala konkurrenter samtidigt som vi behåller samma nivå av kvalitet och leveransprecision.

Välj Brovex som din kompletta tillverkningspartner och låt oss hjälpa dig att fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand om resten.

rätt pris

Genom vår affärsmodell och det unika samarbetet med Unimet i Serbien kan vi erbjuda mycket attraktiva priser. Inte sällan är vi 30 % billigare än motsvarande svenska företag. Fördelarna märks på alla affärsupplägg, vare sig det rör sig om små eller stora volymer. Genom ständiga förbättringar och investeringar utvecklar vi vår konkurrenskraft löpande.
Vår vision

Vår vision är att vara en leverantör i världsklass för kunder som är bäst i klassen. Genom att outtröttligt arbeta med ständiga förbättringar effektiviserar vi organisationen för att bemöta alla intressenters krav – ägarnas, medarbetarnas och myndigheternas krav samtidigt som vi aktivt arbetar för att bevara vår natur och omgivning.