Maskinpark

Vår maskinpark är flexibel och lämpad för stora och små uppdrag.

I våra fabrikslokaler i Spånga har vi möjlighet att snabbt ombesörja behov med våra fem CNC-maskiner. Vi klarar av femaxlig bearbetning och svarvning med multitaskingfunktioner. Här är listan på våra maskiner i Spånga.

Genom vårt samarbete med Unimet i Serbien har vi tillgång till ytterligare 55 st. CNC-maskiner. I detta ingår två stycken Mitutoyo mätmaskiner varav en är toppmodern med ett startfel på 0,9 µm. En komplett lista på Unimets CNC-maskiner kan du se här. 

Vår maskinkapacitet är riktad främst mot små till medelstora detaljer (ø1-ø550mm svarvning, upp till 700x1500mm (x,y) fräsning). Vi har även sex stycken längdsvarvar och flera multitaskingmaskiner för att hantera större serier på ett produktivt och kvalitetssäkrat sätt.

rätt pris

Genom vår affärsmodell och det unika samarbetet med Unimet i Serbien kan vi erbjuda mycket attraktiva priser. Inte sällan är vi 30 % billigare än motsvarande svenska företag. Fördelarna märks på alla affärsupplägg, vare sig det rör sig om små eller stora volymer. Genom ständiga förbättringar och investeringar utvecklar vi vår konkurrenskraft löpande.
Vår mission

Vår mission är att leverera precisionskomponenter och mekaniska system mot högt ställda krav på kvalitet och leveransprecision.